Daten in de donkere dagen voor kerst

Waarom veel alleenstaanden in deze dagen gaan daten.

Ben je een hoger opgeleide single en heb je ook behoeft aan een warme vriendschap of serieuze relatie? Voel je ook tijdens deze donkere dagen behoefte om je in te schrijven op een dating site voor hoger opgeleiden? Dan ben je zeker niet enige want met name de maanden november en december zijn bij uitstek geschikt om te daten. Tienduizenden singles schrijven zich in de donkere dagen voor kerst in op een relevante datingsite.

smart singles banner

intiem gesprek op date

Welke datingsite past bij jou?

Dat is niet zo een makkelijke vraag om te beantwoorden. Alle datingsites op deze website zijn geschikt voor hoog opgeleide singles. Wel is het zaak om te kijken hoeveel alleenstaanden er op zo een datingsite ingeschreven staan en of er een “aanbod” singles is in jouw leeftijdsgroep. Want de ene dating site voor hoog opgeleide singles is gespecialiseerd in dating voor 30 of 40 plussers terwijl een andere het moet hebben van dating hbo, 50, 55 en 60 plus. Ja, ook als senior kan jij dan daten via een datingsite of dating app.

ematching dating banner

Een profiel aanmaken, belangrijk.

Meestal heb je in de dagen voor en na kerst best we wat vrije tijd. Een goed moment om een profiel aan te maken en daar de tijd voor te nemen. Wees er bewust van dat een eerlijk profiel meestal ook voor eerlijke reacties zorgt. Als jij bijvoorbeeld je leeftijd 10 jaar jonger maakt, is dat al een verkeerde basis. En, er bestaan al genoeg nepprofielen op datingsites. Het allerbelangrijkste is dat je niet alleen over jezelf vertelt maar vooral ook wie je zoekt. Een gewenst persoonlijkheidsprofiel van de ander invullen is zeker aan te raden. Dan reageren er meer alleenstaanden die passen bij jouw ideale partner, vriend of vriendin.

Geen garantie op succes

Als jij je hebt ingeschreven bij een dating site voor hoger opgeleiden, bijvoorbeeld Parship, is er nog geen garantie voor succes. En als je een half jaar aan het daten bent en nog geen positief resultaat hebt gehad, vraag jij je af of datingsites wel werken. Duizenden vrijgezellen vonden hun levenspartner via een dating site of app. Datingsites, en zekere die voor hoger opgeleiden, kunnen wel degelijk ook voor jou werken. Je moet echter zeker actief zijn en geduld hebben. De één heeft iemand voor een serieuze relatie gevonden binnen een maand, de ander pas binnen 2 jaar. En ja, er is altijd een kans dat je niet slaagt bij een dating site.

vakantie vriendinnen

Meedoen aan een kerst single reis?

Maar, nu even terugkomen op die donkere dagen voor, tijdens en na kerst. Daar ligt soms wel eenzaamheid op de loer, zelfs als je door vrienden of familie uitgenodigd wordt. Wellicht een idee om je in te schrijven voor een single kerstreis. Dat zijn single groepsreizen in kerstsfeer. Reuze gezellig en een prima manier om met gelijkgestemden de donkere dagen rond kerstmis door te komen.

smart singles banner